Насірова вивезли з «Феофанії» в невідомому напрямку

Насірова вивезли з «Феофанії» в невідомому напрямку
Відстороненого на час розслідування главу ДФС Романа Насірова близько 11 години «швидка» у присутності представників НАБУ вивезла з лікарні «Феофанія». У бюро заявляють, що перевозять його, щоб дізнатися про об'єктивний стан здоров'я.

На місці події були присутні також адвокати глави ДФС, – повідомляє Українська правда.

Насірова на ношах винесли з будівлі лікарні та розмістили у машині «швидкої», дружину Насірова до машини не впустили, попри заяви адвокатів, що під час транспортування хворого має бути присутній хтось з близьких чи родичів.

На питання присутніх на місті журналістів про стан Насірова та місце його транспортування представники супроводу глави ДФС нічого не повідомили. У свою чергу один з адвокатів Насірова – Олександр Мірошник – заявив, що це «абсолютно незаконні дії працівників НАБУ і порушення закону».

«Куди його вивезли – невідомо, його просто вивезли з лікарні, посадили в машину і вивезли у невідомому напрямку. Родичів при цьому ніхто не запитав», – заявив адвокат.

Пізніше в коментарі Українській правді у НАБУ розповіли, що Насірова перевозять до іншої лікарні для більш точного встановлення діагнозу. Водночас, до якої лікарні не було уточнено, аби не спричинити тиск на лікарів.

«Зараз Насірова транспортують до іншого медичного закладу, щоб дізнатися про об'єктивний стан його здоров'я», – пояснили у НАБУ.

«Після огляду будуть вирішувати, чи можна його везти до суду. Також розглядається варіант, що Насіров прийматиме участь у судовому засіданні за допомогою скайп-зв'язку», – зазначили у Бюро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Україні
Відповісти
зразу хворі стають
Відповісти
Останні новини
Насірова вивезли з «Феофанії» в невідомому напрямку
04 березень, 2017, 11:57