Гузь прокоментував слова Порошенка про «собачу будку»

Гузь прокоментував слова Порошенка про «собачу будку»
На думку народного депутата Ігоря Гузя, висловлювання Петра Порошенка про «собачу будку» - це дежавю висловлювань екс-президента вбивці.

Про це він сказав учора у прямому ефірі Facebook, коментуючи заяву Президента щодо критики демонстрантів в Україні.

«Тоді, коли ми стояли на Майдані проти Януковича з прапорами чи без, ми – були революціонери, патріоти, майданівці – людьми, які виступали за майбутнє своєї країни. А тепер, якщо хтось виходить з протестом – це вже неуки, «туніядці», які в житті не збудували собачої будки. Далеко так Президент Порошенко не зайде!», - наголосив він, при цьому додав:

«Я цього тижня три дня працював в окрузі, спілкувався з людьми. Люди не просто незадоволені - пружина стискається! Люди «виють» від дуже багатьох проблем, які створює влада і з якими не бореться. Замість того, щоб йти на діалог і чути людей, розказують, що ті люди, які вийдуть на протест – це люди, які не збудували «собачої будки».

«Згідний з Вами, пане Президенте, коли говорили про агентів Кремля, а у нас вони є, які намагаються розхитати ситуацію в країні. Але коли людина виходить на Майдан, бо вона не згідна – вона стукає….».

Ігор Гузь також висловив своє обурення щодо так званої рекомендації Президентом на посаду першого заступника голови Одеської ОДА екс-начальника волинської міліції Олександра Терещука.

«Ви його рекомендували, бо ми знаємо, як у нас відбуваються такі конкурси. Який був «душителем» Майдану, який посилав Беркут на Майдан, який організовував (три роки назад) опір протестувальникам у приміщенні Волинського УМВС. Який відкрив три кримінальні справи стосовне мене, Майї Москвич. У кандалах тримали… Він створив банду з екс-прокурором Паракою та іншими правоохоронцями. І цього «подонка» Президент призначає бути «смотрящим» в Одеській області. Ця людина, рано чи пізно, буде повернута у правоохоронні структури. Це - вірний пес, який знає, що він повинен служити своєму господарю. Раніше служив екс-міністру Захарченку та Януковичу, фактично до кінця, і тільки, як побачив, що ситуація зламалася, підняв «ручки» і втік. А зараз служить Петру Олексійовичу Порошенку. Я думаю, цього терпіти не будуть».

Крім цього зауважив, «якщо у вашій голові є думка ліквідувати блокаду, це «вилізе» вам не дуже добре. Не треба вживати силу стосовно людей, які борються з контрабандою, за збагачення; з однієї сторони – Ахметовим, з іншої – російських олігархів, терористів, які контролюють шахти на Донбасі», - зауважив депутат Верховної Ради Ігор Гузь в ефірі Facebook, апелюючи до Президента України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взяв за живе?
Відповісти
Хватить соплі жувати , вже давно пора прибити цих шакалів . Іншого не дано.
Відповісти
заговорили :-( Розкажи про заплави з палицею :-(
Відповісти
Это Гузь стоял на Майдане? Это тот Гузь, который поехал туда на денек, сделал фотосессию на фоне баррикад, это он стоял на Майдане? Позорище, лучше помолчал бы, майдановец мля.
Відповісти
Останні новини
Гузь прокоментував слова Порошенка про «собачу будку»
05 березень, 2017, 16:38