У Луцьку відбудеться благодійний концерт заради онкохворих дітей

У Луцьку відбудеться благодійний концерт заради онкохворих дітей
У Луцьку радіоведуча Анастасія Гайдар організовує концерт, виручені кошти з якого спрямують на придбання ліків для онкохворих дітей.

Дійство відбудеться 13 березня о 19.00 у драмтеатрі, пише Волинський інформаційний портал.

Ведуча радіо «Луцьк» Анастасія Гайдар організовує концерт разом зі своєю мамою Тетяною Гайдар та подругами Аліною Скриннік й Іванною Іванюк. У програмі ж – виступи відомих луцьких та волинських виконавців та гуртів, зокрема – Freedom, Double Voice, Carlos-Bandos, «Резус-Блюз», оркестр Волинського академічного облмуздрамтеатру, квартети «Імпреза» та Luciano, танцювальні колективи «Волиняночка» та «Юність», артисти театру Леонід Гнатюк, Юлія Романець, Людмила Натанчук та багато інших. До слова, участь у концерті візьме і відома волинська співачка Галина Конах.

Анастасія Гайдар розповіла, що ідея організувати захід, який би об’єднав людей навколо однієї проблеми, виникла давно. Утім, коли дізналася більше про ситуацію із нестачею ліків для онкохворих дітей та їхню вартість, зрозуміла – концерт має бути організований саме задля підтримки дітей, які долають цю смертельну недугу. Тож, на переконання організаторки концерту, кошти, виручені від продажу квитків на концерт, спрямують для Благодійного Фонду «СТОПРАК», який допомагає онкохворим дітям. Опісля ж обіцяють прозвітуватися, на що саме витратили гроші.

Президент «СТОПРАКУ» Марія Адамчук запевнила, що команда Фонду залюбки долучилася до організації благодійного концерту, адже зібрані кошти зможуть подарувати комусь із малечі надію на життя. До того ж, концерт, насичений чудовими виступами та емоціями, – чудова нагод привести весняний вечір не лише з приємністю, але й з користю.

Замовити та придбати квитки можна безпосередньо у Анастасії Гайдар (050 911 14 99), Аліни Скриннік (099 555 69 98), Тетяни Гайдар (095 823 89 14) та в касі драмтеатру (72-54-60).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться благодійний концерт заради онкохворих дітей
06 березень, 2017, 08:00