Волинському кіборгу терміново потрібні гроші на лікування

Волинському кіборгу терміново потрібні гроші на лікування
Волинянину Андрію Луцику, який захищав Україну в складі 80-ї бригади, терміново потрібна допомога на лікування.

Про це повідомляє у Facebook Людмила Савіна.

«24 лютого 2016 року в Інституті нейрохірургії імені Ромоданова в відділенні відновної хірургії під час чергової операції (нагадаємо, що Андрій Луцик уже пережив 6 складних операцій, під час яких йому було видалено два ребра, ампутовано фалангу пальця, трансплантовано жирові тканини з живота до правої руки для відновлення стану тканин) лікарі вживили електростимуляційну систему для відновлення роботи нервів на лівій руці, щоб відновити її рухливість та чутливість», – пише вона.

За її інформацією, операція пройшла вдало – апарат допоміг частково покращити кровообіг у руці, що зменшило больові відчуття.

«Та сьогодні, через рік безперервної роботи, електростимулятор дав збій! Андрія турбують нестерпні болі! знову невідкладно потрібна операція! Андрій уже у клініці Ім..Рамаданова. Лікарі вирішили, аби спасти руки героя, необхідно терміново вживити новий електростимулятор, а також йому потрібне стаціонарне лікування для покращення кровообігу судин», – пише Савіна.

Планово лікування почнеться від 07 березня 2017 року.

«Потрібні кошти на купівлю апарату та лікування!необхідна сума – 25000 грн! І це лише на лікування та операцію по вживленню в руку електростимулюючого апарату у клініці ім.Рамаданова! Звідти одразу після операції нашого кіборга перевозять у інститут ім.Шалімова, де терміново лікарі проводитимуть консиліум та будуть вирішувати, як лікувати Андрія далі!» – розповідає вона.

Як пише Савіна, лікарі проводять операцію безплатно, кошти потрібні лише на розхідні матеріали та лікарські препарати. А сім’я воїна не впорається без допомоги.

Гроші на допомогу кіборгу потрібно надсилати на картку «Приватбанку» № 4149 4996 4220 1394 (дружина бійця Луцик Наталія Миколаївна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинському кіборгу терміново потрібні гроші на лікування
06 березень, 2017, 14:36