Назвали ціну за опалення в Луцьку за лютий

Назвали ціну за опалення в Луцьку за лютий
Комунальники нарахували плату за послугу з централізованого опалення за лютий лучанам, які мешкають у будинках без засобів обліку теплової енергії.

Нагадаємо, тариф залежить від середньодобової температури, - повідомляють у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

У лютому до базового тарифу 30,07 гривні за квадратний метр донараховано 5,22 гривні. Відповідно, вартість опалення за лютий становить 35,29 гривні за квадратний метр (фактична середньодобова температура зовнішнього повітря склала - 2,09 градуса, що нижче від середньодобової розрахункової температури зовнішнього повітря, врахованої в тарифі, тобто + 1,47 С).

У розрізі місяців лучани платили за такими тарифами:

Жовтень – 18,54 гривні за «квадрат»
Листопад – 29,56 гривні за «квадрат»
Грудень – 34,31 гривні за «квадрат»
Січень – 42,66 гривні за «квадрат».

«Також нагадаємо, що субсидіантам, яким рахунок за опалення теплопостачальні підприємства формують за нормою із врахуванням фактичної температури зовнішнього повітря, буде компенсовано різницю, обумовлену зміною тарифу за тепло. Це зроблять по закінченню опалювального сезону, коли буде вираховано середній тариф», - йдеться в повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрехалися як тільки можуть!!! Коли (не враховуючи останні кілька років) середньодобова температура в Україні була зимою була 1,47 С ??? Де документи, по яким були останні перерахунки по опаленню?
Відповісти
"Слава" гройсману! Це ж ВОНО обіцяло, що покаже нам, як треба керувати Україною. Жврт, звичайно, але надто дорого оюбходяться нам такі керманичі...
Відповісти
Дякуємо за тепло!!!Скор поморуїм грубки на поверхах і будемо платити за куб дров!!! Так тримати!!Дякуємо що ви занас піклуєтесь:-)
Відповісти