У Луцьку – бійка з поліцією через прохання пройти тест на алкоголь

У Луцьку – бійка з поліцією через прохання пройти тест на алкоголь
У Луцьку виник конфлікт між жінкою, яка з підозрою на стан алкогольного сп’яніння сідала за кермо, та патрульними.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Так, учора, 5 березня, близько 16 години, екіпаж помітив, як за кермо автомобіля на вулиці Сверстюка сідає жінка з підозрою на стан алкогольного сп’яніння. Патрульні зупинили транспортний засіб.

Водій відмовлялась представлятись і надавати документи, не реагувала на законні вимоги патрульних та всіляко перешкоджала їхній роботі. Громадянка не могла зрозуміти, що патрульні виконують свою роботу і, якщо є така підозра, повинні перевірити її на вміст алкоголю в крові.

Невдовзі до місця події під’їхали сторонні особи, які втрутились у процес затримання, почали конфліктувати з полісменами, погрожували їм, штовхали, шарпали за формений одяг. Жінка тим часом почала втікати, її затримали та врешті посадили до службового автомобіля.

Під час події патрульній було завдано легких ушкоджень, вона зараз перебуває на лікарняному, життю й здоров’ю нічого не загрожує. По цьому факту написана відповідна заява, ведеться слідство.

На громадянку, яка поводилась незрозуміло та агресивно щодо інспекторів, склали протокол за злісну непокору правоохоронцям та винесли постанову за керування без належних документів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нові поліції,набагато гірші за попередників. Зупинили мене, і говорять: "Ви увімкнули лівий поворот з порушенням правил дорожнього руху, Ви включили його за 50м. А потрібно за 100". Я проїхав усю Європу, таких приколів, не чув ні разу. Вони реально безпредєлять. Це моя думка.
Відповісти
Щось по відео нічого не видко зовсім нащо та поблікувати взагалі
Відповісти
та таких биків треба не в диспансер а на 15 суток закривати, і заставити вулиці по місту поприбирати, щоб на другий раз знало
Відповісти
П'яні ДОВБНІ!
Відповісти
Жінка працює лікарем, а її чоловік дуже відомий лікар, а поводив себе як бидло. Через наркодиспансер вони цю проблему закриють, і через таких людей -водії далі будуть сідати за кермо виипивший, бо все можна купити.
Відповісти
Поліцаї можуть запропонувати пройти тест, а людина має право відмовитись. І які такі травми були спричинені поліцайці, що вона з ними потрапила в лікарню? Підстава.
Відповісти
Страна непуганых идиотов. Почти Эвропа.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – бійка з поліцією через прохання пройти тест на алкоголь
06 березень, 2017, 22:02