У Луцьку дві «маршрутки» хочуть змінити тролейбусами

У Луцьку дві «маршрутки» хочуть змінити тролейбусами
У Луцьку вживані тролейбуси, які вже незабаром планують закупити у польському місті Гдиня, пустять курсувати на маршрути автобусів 17 та 17а.

Про це стало відомо 7 березня під час оперативної наради.

Заступник міського голови Сергій Григоренко нагадав, що є домовленість із польським містом Гдинею щодо закупівлі польських тролейбусів Mercedes. Якщо у березні відбудеться сесія та депутати проголосують за виділення коштів, то їх закуплять вже найближчим часом. Тож, за 2-3 місяці можуть вже замінити всі маршрутки 17 та 17 а.

Він також зауважив, що у місті максимально намагатимуться замінити маршрутні автобуси на тролейбуси, аби дати змогу економити лучанам та заробляти комунальному підприємству.

Проте під час брифінгу зауважили що маршрут має поворот на Братському мості ліворуч, де немає мережі. На це Григоренко відповів, що ці роботи з реконструкції та розширення мережі мають здійснити за кредитні кошти, які поки не надійшли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якразмці маршрутки і водії га них з кращих, порівняно з іншими Незрозуміло, пГригоренко.....ю
Відповісти
Супер! Чим більше маршруток буде замінено тролейбусами тим краще для міста. Це дасть змогу розвиватись ЛПЕ а не наживатись та вимагати проїзд по 5 всіляким там голєвим.
Відповісти
А чому не можна закупити нові тролейбуси нашого автозаводу "Богдан" та ними замінити старі?
Відповісти
Нн можна замінити всі маршутки! 17 та 17 а були зручними, швидкими, а на тих тролейбусах квочках поки кудись доберешся, пів життя пройде. Проти!
Відповісти
Григоренко просто не розуміє що комунальне підприємство завдасть збитків місту, але якщо Григоренко готовий брати відповідальність і сидіти потім в тюрмі то беріть кредити.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дві «маршрутки» хочуть змінити тролейбусами
07 березень, 2017, 10:04