У волинській поліції шукають жертв інспекторів-хабарників

У волинській поліції шукають жертв інспекторів-хабарників
Інспектори з дорожнього нагляду волинської поліції, яких зловили на отриманні хабара на одній із доріг Ківерцівського району, системно збирали гроші із водіїв.

Про те, що наразі встановили ще два епізоди вимагання коштів від водіїв цими поліцейськими, розповів начальник управління внутрішньої безпеки у Волинській області ДВБ Національної поліції України Леонід Матвейцев, – пише Волинь 24.

«Працівники відділу безпеки дорожнього руху виконують схожі функції, як патрульні в Луцьку, але – на дорогах області. Дані особи працювали в різних районах: Ківерцівському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Горохівському. Нам важливо встановити всі епізоди отримання неправомірної вигоди цими працівниками. Тому просимо водіїв: якщо їм відомі такі факти – повідомте чи в управління внутрішньої безпеки, чи в прокуратуру», – повідомив Леонід Матвейцев.

За його словами, працівниками управління внутрішньої безпеки уже встановлено ще два епізоди отримання грошей від водіїв затриманими інспекторами. «Від коментарів дані особи відмовилися, сказали, що все вирішуватиметься в судовому порядку», – зазначив правоохоронець.

Як повідомив начальник управління внутрішньої безпеки, двоє із трьох хабарників не пройшли переатестацію, проте були поновлені на посадах через суд.

Нагадаємо, у понеділок, 6 березня, троє інспекторів з дорожнього нагляду попалися на хабарі: зупинили п’яного водія, запропонували йому за нескладання протоколу «сплатити» 9 тисяч гривень штрафу. Повідомлені про підозру у корупційних діях цих інспекторів, на місце події прибули працівники внутрішньої безпеки.

Поліцейські-хабарники почали втікати він колег, викидаючи з автомобіля гроші та талони на паливо, які отримали від водіїв у якості відкупу. Поблизу села Завітне Ківерціського району оперативники внутрішньої безпеки їх наздогнали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли переатестація суддів?
Відповісти
Останні новини
У волинській поліції шукають жертв інспекторів-хабарників
07 березень, 2017, 13:19