Бондар прокоментував гучні затримання лісівників на Рівненщині

Бондар прокоментував гучні затримання лісівників на Рівненщині
Заступник директора Державного агентства лісових ресурсів, депутат Волинської облради Володимир Бондар намагався вирішити ситуацію із роботою рівненських лісгоспів після гучного затримання на хабарі верхівки місцевих лісівників.

Про це він розповів у телефонному коментарі ВолиньPost.

Національна поліція заявила, що на Рівненщині колишній начальник управління лісового господарства та нинішній виконувач обов’язків начальника отримали хабар від восьми директорів лісгоспів (всього на Рівненщині – 16 лісгоспів).

За інформацією видання Рівне вечірнє, директори лісгоспів привезли у Рівне 15 тисяч євро та 5 тисяч доларів хабара, щоб керівництво управління домовилося із Держагентством.

Для того, аби розібратися у скандальній ситуації на місці, у Рівному побував заступник директора Державного агентства лісових ресурсів, депутат Волинської облради Володимир Бондар.

Він запевнив, що приїхав, аби розібратися у ситуації. «Важливо, щоб ця ситуація не позначилася на роботі місцевих підприємств», - зазначив Бондар.

З його слів, зараз тривають перевірки, але Волині ця резонансна справа не стосується. «Це має відношення винятково до Рівненщини. Важко щось конкретніше прокоментувати, поки тривають слідчі дії», - зазначив Володимир Бондар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який голова, такі і заступники.Пізно влаштовувати робір польотів,коли відсутня профілактична робота . Крім того вони і самі не тямлять куди вступили.
Відповісти
поки Волинь справно платить лімон для шефа то це її не стосується а поліщуки план не виконали от і мають показову розправу. Чи нетак Налькович?
Відповісти
ІЗ РАДИВИЛОВА ЛІСНИЧИЙ СТОЛЯРУК ЧИ ДАВАВ ХАБАР?
Відповісти
каса зірвалась)))
Відповісти
Останні новини
Бондар прокоментував гучні затримання лісівників на Рівненщині
07 березень, 2017, 14:04