Волинянин незаконно зберігав нарізну зброю і набої

Волинянин незаконно зберігав нарізну зброю і набої
У мешканця села Цир Любешівського району поліцейські та прикордонники вилучили вилучили нарізний карабін, оптичний приціл та патрони калібру 5,56 мм.

За фактом незаконного зберігання зброї поліцейські оголосили волинянину про підозру, - повідомляє СК ГУНП у Волинській області.

Під час санкціонованого обшуку силовики в помешканні 44-річного жителя села Цир виявили та вилучили нарізний карабін, оптичний приціл, 11 патронів калібру 5,56 мм. Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Згідно з висновком експерта, вилучений мисливський карабін є справним і придатним для стрільби, а патрони є мисливськими та відносяться до категорії боєприпасів.

Слідчі Любешівського відділення поліції оголосили волинянину про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин незаконно зберігав нарізну зброю і набої
07 березень, 2017, 12:31