У Луцьку на Стратегію розвитку міста поки витратили лише 20 тисяч

У Луцьку на Стратегію розвитку міста поки витратили лише 20 тисяч
У рамках розробки Стратегії розвитку Луцька витратили кошти на проведення досліджень та сформували напрямки по фокус-групах.

Про це йшлося 7 березня під час прес-конференції.

Тарас Яковлев
нагадав, що якісна стратегія не може вартувати 200 тисяч гривень, тож додатково кошти шукають із інших джерел, зокрема в програмах та проектах, у рамка яких можна проводити конкурси, обговорення та залучати експертів.

Згідно з результатами торгів «Рrozorro», вартість написання стратегії становитиме 90 тисяч гривень. «З цих 90-тисяч, 20 тисяч гривень було використано в минулому році», – зауважив Яковлев. Ці кошти витратили на проведення досліджень та сформували напрямки по фокус-групах.

Цьогоріч при розподілі невикористаних залишків різницю мають профінансувати, аби вийти на передбачену у договорі суму. На сьогодні проводять цільові фокус-групи – таку, наприклад, вже провели у напрямку туризму.

«Стосовно стратегічних планів ще рано говорити, ми ще не провели всі фокус-групи та не залучили достатньої кількості цільової аудиторії з лучан», – зауважив заступник міського голови

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на Стратегію розвитку міста поки витратили лише 20 тисяч
07 березень, 2017, 13:24