Тренінги, ігри, забави: як реабілітують сім'ї учасників АТО

Тренінги, ігри, забави: як реабілітують  сім'ї учасників АТО
У департаменті соцполітики Луцької міської ради тривають психологічні тренінги для сімей учасників АТО.

Заходи відбуваються в рамках виконання Комплексної програми підтримки військовослужбовців, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Програма передбачає надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, призваним на військову службу по мобілізації, членам їх сімей, а також сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців; надання додаткових пільг у доповнення до передбачених законодавством.

Також у рамках Програми у департаменті соціальної політики було створено відділ, який займається реабілітацією учасників АТО.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш розповіла, що для ефективності цієї роботи вивчали потреби сімей учасників АТО.

На волонтерських засадах психологічну допомогу дружинам учасників АТО надає психолог Олена Звєрєва. Заняття відбуваються у зручний для жінок, позаробочий час, з 18.00 години.

Спеціалісти департаменту соціальної політики, залучаючи волонтерів і благодійників, започаткували комплексну роботу. У час, коли для дорослих відбуваються психологічні тренінги, для діток організовується змістовне дозвілля.

Діти брали участь у веселих майстер-класах з виготовлення іграшок за участі фахівців міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Вчора, 6 березня, для дітей провели шоу "мильних бульбашок". Заходи відбувалися у невимушеній сімейній атмосфері, хлопчиків і дівчаток пригощали чаєм, соком і печивом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тренінги, ігри, забави: як реабілітують сім'ї учасників АТО
07 березень, 2017, 14:03