Підвищення тарифів «Укрпошти» вбиває пресу, - Згоранець

Підвищення тарифів «Укрпошти» вбиває пресу, - Згоранець
Головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець вважає, що різке підвищення тарифів «Укрпоштою» просто знищить друковані ЗМІ.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Національної спілки журналістів України.

«Укрпошта» лобіює різке підвищення тарифів на приймання та доставку видань за передплатою. Відповідний проект документу оприлюднено на сайті Міністерства інфраструктури. Його обговорення триватиме до 3 квітня.

Натомість керівники газет – категорично проти. Ключові зауваження редакторів – нарікання на незадовільну якість доставки преси. Ініційоване «Укрпоштою» підвищення тарифів вониназивають практично вбивчим.

Із цим погоджується і головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець: «Категорично не підтримую, бо це вбиває українську пресу».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от взяти хоча б волинь-нову, так там 85% новин - взяті з телевізора та інтернету. Чому люди мають платити за таку інформацію? Колись, так - туалетний папір був дефіцитним, але ж зараз - ні, тай коштує дешевше ніж газета. Зараз скажете - не у всіх є інтернет, та й пенсіонери, особливо в селах не вміють ним користуватись, добре, але є телевізор, радіо... Друкована преса - пережиток минулого.
Відповісти
Пресу вбиває ширпотребна низька якість матеріалів
Відповісти
Дійсно газети вже пережиток минулого.Там передрук майже повністю.А за районні газети-то взагалі відстой.закрити давно пора.Заставляють по селах виписувати примусовов пенсіонерів, а вони ведуться.жмвуть совдепом ще.Там її в руки взяти смішно.Проте редактори одержують по 10 тисяч зарплати і працівники також,бухають кожен день.Один раз випустять,передрукують готове і все.То не то ,що колись необхідно було попоїздити по селах,щоб набрати матеріалу.Закрити і все районки вони давно себе пережили
Відповісти
колись любила "Волинь-нову". Тепер там багато замовних матеріалів, реклами, пасквілів(неперевіреної інформації) на інших (стосувалося нашої установи). Тепер не буду передплачувати.
Відповісти
Останні новини
Підвищення тарифів «Укрпошти» вбиває пресу, - Згоранець
07 березень, 2017, 18:03