У Луцьку відбулась виставка для збору коштів хворій дівчинці

У Луцьку відбулась виставка для збору коштів хворій дівчинці
У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відкрито благодійну виставку робіт майстрині Руслани Лук’янець «365 днів любові».

Відвідувачі із захопленням розглядали витвори майстрині: фоторамки, шкатулки, сердечка, квіткові композиції тощо.

«Ці вироби – це витвори мистецтва, з відчуттям смаку, естетики, філігранної майстерності», – зазначила на початку заходу давня приятелька майстрині Антоніна Євтодюк.

Керівник мистецької студії «Оле-арт» Ольга Грицюк, говорила про те, як починала Руслана, як поряд з нею шукали свій стиль у декоративному мистецтві, і з якою любов’ю та легкістю вона творить сьогодні.


«Є такі слова поетеси Галини Гордасевич: «А жінка в світ приходить для любові». І те, що любові повинно бути не менше ніж 365 днів у рік засвідчують ці чудові роботи. Адже, виручені кошти підуть на благодійність», – розповідає директор Алла Єфремова.

Свої чудові роботи майстриня презентувала як вияв доброти, людяності, щоб спонукати відвідувачів, людей небайдужих до чужого горя, допомогти зібрати кошти на лікування 2-річної Мілани Медвецької, у якої складне захворювання. У чотиримісячному віці дівчинка вже перенесла складну операцію.

Cама майстриня погоджується з тим, що все має бути легко у житті, коли часточку душі і свого серця хочеш віддати іншим. На закінчення заходу майстриня провела благодійний майстер-клас з виготовлення виробів. 

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбулась виставка для збору коштів хворій дівчинці
08 березень, 2017, 08:05