Від щеплень померли 8 маленьких українців. ВІДЕО

Від щеплень померли 8 маленьких українців. ВІДЕО
В Україні діти вмирають після щеплень небезпечною вакциною, з початку року трапилось щонайменше 8 смертей.

Про це йдеться у програмі «Гроші», повідомляє ТСН.

До програми потрапили внутрішні документи з Мінохорони здоров'я, де описані десятки смертей від щеплень. Виробником препарату є один і той самий харківський завод. Небезпечний препарат, судячи з цих документів, кілька разів забороняли, однак - тимчасово. В українських ЗМІ постійно з'являються повідомлення про смерть дитини після планового щеплення. І у всіх історій дуже схожий сценарій - батьки кажуть, що виною всьому вакцина, лікарі знаходять інші причини смерті. А в МОЗ офіційно заявляють, що жодного разу вакцинація не ставала причиною смерті.

Журналістам програмі «Гроші» потрапив в руки унікальний документ - витяг з внутрішньої звітності Міністерства охорони здоров'я. І тут видно, що після вакцинацій смертей значно більше. З початку року на цих сторінках «Гроші» нарахували 8 летальних випадків.

«Це констатація фактів. Ми будемо відверті, що нажаль випадки малюкової смертності трапляються… Якщо у нас трапляється летальний випадок, така серія вакцини призупиняється. До моменту повного розслідування ситуації», - сказав завідуючий сектора імунопрофілактики управління громадського здоров'я МОЗ Сергій Платов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Від щеплень померли 8 маленьких українців. ВІДЕО
01 листопад, 2012, 15:13