Затримали чоловіка, який побив та намагався пограбувати лучанина

Затримали чоловіка, який побив та намагався пограбувати лучанина
Новий знайомий, який допоміг занести літньому лучанину речі додому, побив чоловіка і хотів його пограбувати.

Пригода сталася пізно увечері середи, 8 березня, – пише Волинь 24.

67-річний лучанин, який живе на вулиці Дорошенка, ніс додому зібрані пляшки і макулатуру. Присів на лавку перепочити. До чоловіка підійшов незнайомець. Запропонував допомогу, доніс торби до помешкання. Там подав нову пропозицію: випити за знайомство. Алкоголь пообіцяв купити сам. «Хто ж від халяви буде відмовлятися?..» – пояснюватиме потім дідусь правоохоронцям причину того, чого впустив незнайомця в хату.

Коли нові знайомі добряче випили, гість, зі слів дідуся, поліз у шафу, став викидати звідти речі. А коли господар хотів йому завадити – побив його. Лікарі, що прибули на виклик, побачили розбиту голову, підбите око, розпухлу щоку. На пов’язці, нашвидкуруч накладеній родичами, на потилиці проступала кров.

Грабіжника затримали родичі діда, які на ту пору повернулися додому. Вони допомогли дідусеві, заблокували гостя на кухні, викликали поліцію. Першими на виклик прибули активісти Самооборони. Вони стверджують, що грабіжник сидів на кухні, вів себе зухвало і втікати навіть не пробував.

Хоча, коли його вивели з під’їзду, аби доправити у міськвідділом, став репетувати: «Люди добрі, рятуйте мене б’ють!!!» Зібралися люди, стали розпитувати, в чому справа. Коли ж почули про причину затримання чоловіка – почали розходитися.

На розпитування про те, що сталося, затриманий став запевняти: дійсно познайомився з дідусем і випив з ним, але потім пішов собі геть. І тільки виявивши, що випадково прихопив з собою ключ від хати, повернувся, аби віддати. І побачив побитого господаря помешкання і розлючених родичів, які чомусь стали звинувачувати його у побитті.

Як виявилося, нападникові 35 років, а за спиною у нього - не одна судимість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Затримали чоловіка, який побив та намагався пограбувати лучанина
09 березень, 2017, 11:47