Видовище, що захоплює дух: краєвиди луцького ЖК «Супернова»*

Видовище, що захоплює дух: краєвиди луцького ЖК «Супернова»*
У другому будинку житлового комплексу «Супернова» зводять вже сьомий поверх, а у першому та третьому будинках робота кипить на рівні третього поверху.

З настанням весняного тепла будівництво І черги ЖК набирає обертів: зведення будівель йде за графіком, а серед лучан – все більше щасливих власників нового помешкання, - йдеться в публікації на сайті будівельної компанії «Інвестор».

Мешканці «Супернови» матимуть можливість щодня спостерігати за тим, як сходить сонце над гостроверхим дахом лютеранської кірхи чи м’якими лініями костелу Петра та Павла. Або ж милуватися зеленим морем, адже поруч - ботанічний сад та мальовничі береги Стиру.




БІЛЬШЕ ФОТО З БУДІВНИЦТВА

Нагадаємо, що І чергу ЖК «Супернова», що в районі вулиці Потебні, планують завершити до кінця 2017 року. До слова, «Супернову» з моменту її презентації називають найсучаснішим та найамбітнішим житловим комплексом Луцька, в якому можна придбати квартиру за розумною ціною.

Вартість квадратного метра – від 11 500 гривень. Крім енергоощадної та нової квартири, ви також отримаєте облаштовану прибудинкову територію з власним парк місцем та зручною інфраструктурою.

До 10 березня 2017 року у ЖК «Супернова» можна придбати за акційними пропозиціями. Деталі за посиланням.



Вас зацікавив житловий комплекс «Супернова»? Телефонуйте (095) 030 20 10, (096) 030 20 10 або на сайті www.investor.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Видовище, що захоплює дух: краєвиди луцького ЖК «Супернова»*
09 березень, 2017, 15:23