На могилі Шевченка побилися активісти

На могилі Шевченка побилися активісти
На могилі Тараса Шевченка на однойменній горі у Каневі активісти націоналістичних сил Черкащини побилися з представниками партії "Український вибір", засновником якої є кум Володимира Путіна - Віктор Медведчук.

Близько 50 шанувальників "Українського вибору" приїхали до могили Кобзаря, аби покласти квіти, однак не стали користуватися сходами, а об’їхали автобусом Тарасову гору з іншого боку та висадились з тильного боку музею - пише 24 канал.

Побачивши такий крок активісти "Цивільного корпусу" та "Свободи", кинулись до автобуса та заблокували заїзд опонентів "живим ланцюгом", вигукуючи "Геть!", "Ганьба!", "Геть московських окупантів!".

Крім того, націоналісти із застосуванням фізичної сили не пропускали тих представників "Українського вибора", які вийшли з автобуса та намагалися пробитися до меморіалу.

"Ми заблокували захід проросійської, сепаратистської партії "Український вибір" на Тарасову гору. Вони пояснили, що хочуть покласти квіти до могили. Але ми вважаємо, що подібні покидьки не мають права ступати на цю землю. Зараз йде війна в Україні, а вони своєю політикою підтримують російського окупанта",
– прокоментував ситуацію активіст Євген Свиридов.

Однак, після півгодинної штовханини та суперечок делегати проросійської партії все ж завантажились в автобус та виїхали з території Тарасової гори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли в житті є "атавісти"! Чисто хвайна Юкрайна у Гейропс.
Відповісти
Бидло просто Бидло
Відповісти
Останні новини
На могилі Шевченка побилися активісти
09 березень, 2017, 15:45