Вітер наносить, коти розносять, - нововолинці нарікають на сміття

Вітер наносить, коти розносять, - нововолинці нарікають на сміття
Жителі Нововолинська нарікають, що прибудинкові смітники не обгороджені. Тож вітер розносить відходи по всьому подвір’ю.

Про це повідомляє Буг.

Наприклад, така ситуація склалася на вулиці Рілєєва та 15-му мікрорайоні.

Люди розповідають, що сміття вивозять регулярно, але залишки відходів розлітаються по вулиці. Після того, як зійшов сніг, ця проблема стала «на виду».

«Така ж ситуація і влітку. Сміття завжди там валяється. Вони його вивезуть, а те, що біля смітника на землі, залишається. Біля мого паркану купа сміття – вітер постійно наносить, а собаки й коти розносять. У дворі теж багато відходів. Перед зимою ми все почистили. Зараз сніг зійшов – просто жах. Я постійно сама прибираю. Ходила до Сапожнікова (міського голови Віктора Сапожнікова, - ред..), але результату немає. Дала працівникам матеріали, аби обгородили, щоб менше сміття летіло, але ситуація така ж», – розповідає жителька вулиці Рілєєва.

Своєю чергою, заступник директора ВУКГ Нововолинська Олег Голян зазначив: «У минулому році до нас зверталася мешканка з вулиці Рілєєва, чий будинок знаходиться безпосередньо біля сміттєвого майданчика. З її побажань його й огородили. Що зараз там не так, не можу сказати. Але на той час всі були задоволені. Звісно, коли вітряна погода, інколи й через огорожу папірці чи мішечки вилітають. Але все, що ми мали робити за їхніми бажаннями, вже зроблено. Та ми теж не можемо дати гарантію, що жоден папірець не вилетить і все буде ідеально».

«Є проблемні сміттєві майданчики: на вулиці Рілєєва, Островського, Сірка, на мікрорайоні Шахтарському біля гаражів. Проблема в тому, що майданчик стоїть над дорогою. Їде машина, відкривається вікно, наші «культурні європейські» люди відкривають вікно, ніхто з машини не виходить, але викидається мішечок із сміттям, який, звичайно, не долітає до котейнера. Ми фізично не можемо за цим стежити», – додав Олег Голян.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вітер наносить, коти розносять, - нововолинці нарікають на сміття
09 березень, 2017, 20:47