Донька загиблого Героя Василя Шишолика: «Він був взірцем того, як потрібно жити»

Донька загиблого Героя Василя Шишолика: «Він був взірцем того, як потрібно жити»
Проект «Діти Небесного Легіону» від волонтерської спільноти «Меценати для солдата» до цього висвітлював історії діток, котрі залишилися напівсиротами, втративши на війні татусів.

Альона Шадура, котра є донькою загиблого на Сході Героя Василя Шишолика – перша із повнолітніх дітей, хто погодився розповісти про себе напередодні власного Дня народження.

Про своє життя Альона розповідає лаконічно. Каже, що за спеціальністю є вчителем математики та фізики. Закінчувала Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки. Любить церковний спів та навіть співала у церковному хорі. Свого часу займалася репетиторством та дуже тішиться, що всі її учні вступили до вишів на державну форму навчання. Адже що ще може бути ціннішим для педагога за покликом серця, як не успіхи тих, з ким ділишся своїми знаннями та досвідом?

Попри те, що Альона – молода жінка з широким колом інтересів, на першому місці для неї сім’я. Донька Героя заміжня та є щасливою матусею.

Про батька в Альони залишилися лише теплі спогади. Жінка розповідає, що він був дуже авторитетною людиною для сім’ї. Мав велику повагу до себе та піклувався про рідних. Згадуючи загиблого тата, Альона говорить, що він ніколи не бив дітей, не сварив. Умів завоювати шану оточуючих власним прикладом.

Василь Шишолик з дружиною і онукою
Василь Шишолик з дружиною і онукою


Як зразковий сім’янин, Василь дуже любив дружину Тетяну. Сім’я збудувала власне обійстя, народила трьох дітей – Альону та двох її молодших братів. Аби зробити коханій сюрприз, Василь, не попереджаючи, приїхав з фронту у відпустку саме на День Тетяни.

Про загиблого батька донька згадує з великою шаною та вдячністю.

Розповідає: «Він був такою людиною, яка ніколи нікому не відмовляла у допомозі. І завжди вчив цьому нас. Я пишаюся своїм батьком, який став для нас усіх справжнім взірцем того, як потрібно жити».

9 березня Альона відзначила 25-й День народження.

Тож вітаємо й висловлюємо найщиріші побажання – здоров’я, миру, любові та усіх гараздів. І нехай незрима батькова підтримка та закладені ним зернята доброти зігрівають серце і вберігають від життєвих негараздів, - кажуть волонтери.

Альона Шадура
Альона Шадура

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька загиблого Героя Василя Шишолика: «Він був взірцем того, як потрібно жити»
10 березень, 2017, 07:22