«БудуйТіло-2»: 25 хвилин навантажень без відпочинку

«БудуйТіло-2»: 25 хвилин навантажень без відпочинку
У третьому випуску проекту «БудуйТіло-2» його учасники Олександр Ніколайчук та Тетяна Книш діляться враженнями від тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути по декілька кілограмів та зайві сантиметри.

На цьому тижні тренер організував для підопічних для розвантажувальний день. Для Олександра «свято шлунка» відбулося в неділю, Тетяна ж отримала гастрономічні канікули на 8 березня.

«Нам обов’язково робити розвантажувальні дні, аби організм відчув послаблення та був моральний відпочинок», - наголошує тренер. До того ж, якщо тривалий час себе обмежувати калорійно, то згодом організм може просто відмовитися скидати вагу.

Тому на наступних тренуваннях Віталій «відвів душу», готуючи вправи для своїх спортіків. Тренування він запланував у стилі табата. Підопічні виконували функціональні вправи з таймером.

5 видів вправ виконували з перервою у 7 секунд між вправами, аби перейти до наступного снаряду та з півхвилинними перервами між підходами. Тож загалом вийшло 25 хвилин активних навантажень практично без відпочинку.

ЧИТАТИ ТРЕТІЙ ВИПУСК ПОВНІСТЮ

Олександр Ніколайчук
Олександр Ніколайчук
Тетяна Книш
Тетяна Книш

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.