Гройсман пообіцяв 10 мільйонів на будинок для військових у Володимирі

Гройсман пообіцяв 10 мільйонів на будинок для військових у Володимирі
Уряд передбачив понад 10 мільйонів гривень на добудову 44-ох квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському.

Таку відповідь отримав народний депутат Ігор Гузь на свій запит від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, - інформує прес-служба народного депутата України.

«Міністерство оборони України у грудні 2016 року через систему державних закупівель «Prozorro» здійснило процедуру відкритих торгів щодо закупівлі робіт пов’язаних із завершенням будівництва 44-квартирного житлового будинку для військових у Володимирі-Волинському. Тендерний комітет профільного міністерства визначив переможця, із яким 28 грудня минулого року уклав договір», - зазначається у відповіді.

Процес будівництва триває вже майже 10 років. Його готовність сягає 80%. Інвестували величезні кошти. З 44-х квартир до експлуатації практично готові 24. У 20-ти квартирах необхідно виконати роботи з монтажу внутрішньо будинкових комунікацій, завершити будівництво 5-го поверху та провести внутрішні оздоблювальні роботи.


Ігор Гузь вже упродовж двох років порушує це питання перед центральними органами влади: постійні запити, брифінги, виступи в парламенті, звернення до міноборони. Торік, за його сприяння було передбачено 7,7 мільйонів гривень на добудову. Однак, з невідомих причин, фінансування не надійшло і знову справу не зрушили з «мертвого» місця.

«Введення в експлуатацію будинку планується у грудні 2017 року. Питання забезпечення житлом військовослужбовців перебуває на постійному контролі в Міноборони», - йдеться у відповіді Прем’єр-міністра.

На думку Ігоря Гузя, потрібно докласти максимум зусиль аби все ж таки, як обіцяє Кабмін, добудували майже готове приміщення: «Це ж не зведення будівлі з «нуля»! І так вже скільки років пустує і руйнується будинок для родин військовослужбовців, сімей загиблих бійців, нашої 51-ої бригади».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гройсман пообіцяв 10 мільйонів на будинок для військових у Володимирі
10 березень, 2017, 11:19