На Волині голоси за кандидата від «Батьківщини» записували «ударівцю»

На Волині голоси за кандидата  від «Батьківщини» записували «ударівцю»
Якщо усунути суто технічні помилки на сайті ЦВК, то відрив між кандидатом від Об’єднаної опозиції по округу №20 Романом Карпюком (на фото) і самовисуванцем Сергієм Мартиняком скоротиться до 170 голосів, - заявляють у штабі Карпюка.

Як розповів 1 жовтня керівник штабу опозиційного кандидата Олександр Мартинюк, нині команда Карпюка готує низку судових позовів, щоб відстояти «свої голоси».

Одним із аргументів є те, що на сайті ЦВК є дві технічні помилки, усунувши які, відрив Романа Карпюка від самовисуванця Сергія Мартиняка скоротиться до 170 голосів.

Так, на одній з дільниць Луцького району за Карпюка проголосувало 275 людей, однак на сайті ЦВК ці голоси зарахували кандидату від УДАРу Олександру Іванченку. Подібна ситуація і ще по одній дільниці Луцького району.

Окрім того, у кандидата Карпюка та його команди є претензії до роботи ОВК, яка, за твердженням Мартинюка, не забезпечила належного прийому та збереження виборчої документації, неодноразово порушувала закон.

«Тому ми в першу чергу хочемо оскаржувати дії ОВК. Хоча ми також впевнені, що результат, за яким Карпюк поступається Мартиняку не відповідає дійсності. Але це треба ще довести. Ми цим зараз і будемо займатися», – розповів керівник штабу опозиційного кандидата Олександр Мартинюк.

Нагадаємо, за результатом обрахунку 100% протоколів у виборчому окрузі № 20 з центром у Горохові вибори виграв 41-річний власник агропромислової групи «Пан Курчак», депутат Волинської обласної ради Сергій Мартиняк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині голоси за кандидата від «Батьківщини» записували «ударівцю»
01 листопад, 2012, 17:55