Живемо, як у смітнику: у Луцьку просять запровадити день прибирання

Живемо, як у смітнику: у Луцьку просять запровадити день прибирання
Офіційний день загальноміського прибирання просять запровадити в Луцьку.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Кожного року, на початку весни, як тільки зійдуть сніги, Луцьк стикається з проблемою сміття в місті. Комунальні служби, при всьому їхньому бажанні, з даною проблемою не справляються. Загажений кожний куточок міста, живемо як в смітнику», – пише автор Андрій Лазарев.

«У Луцьку час від часу організовуються окремі осередки прибирання, в яких беруть участь окремі активісти, учні, студенти, проте якогось глобального, всезагального рівня воно не набуло», – пояснює він.

«Пропоную Луцькій міській раді винести питання щодо введення офіційного дня/днів загальноміського прибирання сміття. Підключити школи, інститути, університети, приватні та державні установи. Кожен будинок, магазин і т.д. повинен в цей день здійснити прибирання своєї території, міста в цілому. Як варіант розділити місто на сектори та назначити відповідальних за ці сектори, забезпечити кожен сектор інвентарем , але це на розгляд міської ради. Зробимо місто чистішим!» – закликає Лазарев.

Підтримати ініціативу лучанина можна за посиланням http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/829.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Предлагаю организовать коммунистический субботник на 22 апреля ))) уря, таффарищи ............. а если серьёзно: то что мешает судьям вместо штрафов накладывать наказание общественными работами, пусть бы отрабатывали негодяи .........да и коммунальщики и ЖЭКи у нас слегка ленивые однако - пусть работают
Відповісти
Пропоную вигнати НХ усю міську владу, яка неспроможна ЗА НАШІ ГРОШІ навести лад у місті. Ці г\ндони тільки ділять гроші і владу.
Відповісти
ви на х.р!Навіть не думайте безплатно припахувати дітей - учнів та студентів. Примусова, безоплатна праця, до речі, заборонена законом, особливо неповнолітніх. Пробллема комунальних служб, як навести лад в місті, це їх робота і обов"язок і зарплати вони саме за це отримують. А в ті періоди, що не справляються штатні працівники, наймайте по цивільно-правових угодах на підряні роботи людей і платіть їм за виконану роботу. Хай всякі провладні рила менше крадуть і транижирять бюджетні гроші, то вистачить на всі потреби.
Відповісти
ХАЙ ЦЕЙ ПР-ДУРОК БЕРЕ МІТЛУ І ПРИБИРАЄ. А НАМ І ТАК ДОБРЕ.
Відповісти
Чисто нe там дe прибираюиь, а таи дe нe смітять! На суботниках, як правило, прибирають люди, які ніколи нe смітять. Пропоную заповадити сeрйозні штрафи за забруднeння навколишнього сeрeдовища, бо жити у вeликому смітнику нeмає бажання!
Відповісти
Останні новини
Живемо, як у смітнику: у Луцьку просять запровадити день прибирання
10 березень, 2017, 12:26
У Луцьку горів тролейбус
10 березень, 2017, 12:14