Завтра в «ПортCity» - великий турнір з єдиноборств

Завтра в «ПортCity» - великий турнір з єдиноборств
У Луцьку відбудеться міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців».

12 березня бійці змагатимуться на арені розваг «Generator City».

У ТРЦ «ПортCity» відбудуться масштабні змагання за правилами ММА. На поціновувачів змішаних єдиноборств чекають 13 видовищних поєдинків між кращими бійцями з Києва, Чернігова, Харкова, Чернівців, Львова, Умані, Миколаєва, Херсона, Житомира, Кам’янець-Подільського. Окрім того, у турнірі візьмуть участь спортсмени з Білорусі та Туркменістану.

Головною подією змагань стане бій за звання тимчасового чемпіона України серед професіоналів між чернівчанином Юрієм Чобукою та харків’янином Владом Затиркою.

Турнір «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців» відбудеться 12 березня, о 20.00, на арені розваг «Generator City» (2-й поверх ТРЦ «ПортCity»).

Віце-президент професійної ліги MMA PRO UKRAINE Юрій Нестеровський розповів, що у Луцьку організацією турніру займається тренер спортивного клубу «ВОЇН» Андрій Зінчук. Мовляв, саме завдяки ініціативі таких професіоналів турнір має пройти на високому рівні.

До того ж, віце-президент федерації зауважив, що Луцьк має всі умови, аби гідно приймати профтурнір, у якому братимуть участь найсильніші бійці нашої країни а також ближнього зарубіжжя.

«Ми проводили тут кубок України зі змішаних єдиноборств. Ніхто не сподівався, що Волинь так гарно прийме гостей. Тому на зборах ми одноголосно вирішили, що саме це місто гідне приймати бійців такого високого рівня», - зауважив Нестеровський.

За його словами, Луцьк може стати центром єдиноборств у саме серед професійних бійців. Це одне з 4 міст в країні, які приймали турніри такого рівня. Тому Нестеровський закликає усіх лучан та гостей міста відвідати турнір: мовляв, буде видовищно, адже на арені змагатимуться бійці, які прославилися навіть далеко за межами України.

Вхід вільний

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.