Лучанка розповіла, як летіта в Таїланд, а потрапила в Катар

Лучанка розповіла, як летіта в Таїланд, а потрапила в Катар
Ольга Дорошенко - затята мандрівниця, котра не побоялася нових екстремальних вражень. Карта пригод Ольги охопила декілька країн і перетекла в такий собі «галопом по Європах» відпочинок.

Своєрідний тур – Москва-Катар-Оман: шалений, несподіваний та сповнений позитивних емоцій про який героїня розповіла ВолиньPost.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Ця поїзда для нас незвичною, несподіваною, екстремальною та насиченою пригодами. На той час, 2004 рік, подорож і в Катар, і в Оман стала досить не простою, через певну закритість суспільства. Туди не возили туристичні агенції, а кому й вдавалось потрапити, це на рівні фантастики або ж за родинними зв'язкам. Мандрівка припала під час виборів президента Росії, на яких виграв Володимир Путін.

Ми з чоловіком не мільйонери, тому завжди шукаємо бюджетні варіанти відпочинку. Аж ось ми натрапляємо на російську туристичну фірму, яка пропонує доступні путівки до Таїланду. В ході того, як ми готові вирушати з валізами в дорогу, приходить лист про те, що з Таїландом біда, мовляв продали більше місць, ніж літак може взяти. Але нам подзвонили запевнивши, що все окей, приїжджайте, квитки обміняємо, або повернемо гроші. Я телефоную батькам, мама шокована і бідкається як, куди, навіщо?

Ну що ж, далі добираємося до офісу цієї фірми, в Москву, знайомимось з власником, який був катарцем, ба навіть катарським принцем. Розповів нам, що на батьківщині він багатий катарський син, а в Росії туристичний бізнес – для душі. Мужчина говорив тільки англійською, російською – «спасибо, досвидания!».

Під час розмови менеджер пояснює йому ситуацію і питає, що робити. А принц каже: нехай їдуть в Катар чи Оман. Проблема одна – треба візу, але вони одразу запевнили: 3 дні почекаєте – буде вам віза! Опинившись заручниками ситуації, погодились на таку авантюру, адже дуже кортіло поїхати в теплу країну, при цьому «деватся некуда!», а додому їхати – без варіантів.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лeтіта?
Відповісти
Останні новини
Лучанка розповіла, як летіта в Таїланд, а потрапила в Катар
10 березень, 2017, 21:03