У Луцьку побили редактора газети

У Луцьку побили редактора газети
У Луцьку побили головного редактора газети «Аверс-прес» Андрія Лева.

Як повідомляє видання Основні акценти, у четвер під кінець робочого дня, близько 17:00 під приміщення корпорації «Аверс» на вулиці Конякіна у Луцьку (де розміщена редакція газети «Аверс-прес») на таксі під’їхали невідомі. Ці люди «викликали керівника газети. Вже на вулиці Андрія Лева вдарили. По тому на місце події прибули правоохоронці, які забрали з собою очільника видання», - повідомляє видання.

В управління МВС україни у Волинській області повідомили, що «34-річний житель міста Луцька на ґрунті особистих неприязних вiдносин кулаком нанiс тiлеснi ушкодження (забій обличчя) головному редакторові однієї з місцевих газет».

Правоохоронці проводять дослідчу перевірку, в ході якої будуть з’ясовані всі обставини події.

Нагадаємо, раніше правоохоронці повідомляли, що Андрій Лев притягався до адмінвідповідальності за участь у мітингу під стінами облдержадміністрації, що відбувся 29 серпня. Той мітинг був спрямований проти на той час кандидата у народні депутати Бориса Клімчука. Андрій Лев мав стосунок і до акції, спрямованої проти іншого кандидата у нардепи – Олени Голєвої.

Раніше також повідомлялося, що за деякий час до виборів власником «Аверсу» став ще один кандидат у нардепи – самовисуванець Ігор Палиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало дали
Відповісти
Лев завойовує "популярність" знайомими методами - лаври Московки і Ціплюк не дають спокою! :) Це ми вже проходили, не цікаво! :)
Відповісти
Дивно, шо Ціплюк і Масковка теж під шумок не получили чк обично було))))))
Відповісти
скрізь, де замішана голєва, якісь бійки...
Відповісти
ще один головний редактор хоче бути волинським гонгадзе
Відповісти
Ой как хорошо...
Надо еще.
Відповісти
Аверс претендує стати опозиційною газетою?
Відповісти
Точно! Їхня тв-програма буде в опозиції! :)
Відповісти
Каркають вороги, заздрісники, недобрі люди. Каркають колеги журналіста-редактора. Ментальність: якщо в мене здохло теля, то нехай в сусіда здохне корова. Споконвічне хуторянство.
Відповісти
Напросился.
Відповісти
В кожній бочці затичка цей КВНщик-недоредактор! Не треба ховатись від відповідальності за ширмою редактора! Мало дали!
Відповісти
знаючи Андрія Лева та його схильність до постановочних сцен, участь в КВН та інших артистичних заходах не здивуюсь, що цей інцидент був організований штучно. Лев знає, що робить. не здивуюсь, якщо він скоро буде балотуватися у депутати на місцевому рівні. У нього оригінальні думки. але на жаль він розглядає політику як спосіб підзаробити грошей. для нього нема чітких меж між політикою та КВН.
Відповісти