Загострення у зоні АТО: загинули 2 українських воїни, 9 поранено

Загострення у зоні АТО: загинули 2 українських воїни, 9 поранено
На території окупованого Донбасу бойовики вели обстріли з великокаліберної зброї. Протягом минулої доби двоє українських військовослужбовців загинули, дев'ятеро поранені і ще семеро зазнали травм.

Про це інформує 5 канал.

Від початку цієї доби у штабі АТО вже зафіксували 19 обстрілів.

Як розповів речник АТО Леонід Матюхін, із артилерії бойовики цілили у Миколаївку на Донеччині. Під вогнем мінометів та гранатометів були, зокрема, і Авдіївка, шахта «Бутівка», Славне, Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине та Новоолександрівка. Протягом доби, що минула, вздовж лінії розмежування відбулося 107 обстрілів.

«На Маріупольському напрямку артилерія вела вогонь по Водяному та Гнутовому. Танк та 120-міліметрові міномети – по Мар'їнці, 120- та 82-міліметрові міномети по Водяному, Миколаївці, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому. На Донецькому напрямку танки та міномети вели вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів – по Кам’янці, Невельському, Зайцевому, Новолуганському, шахті «Бутовці», Луганському», - сказав Матюхін.

На Луганському напрямку зі РСЗВ БМ-21 «Град», 152-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів обстріляли Кримське, зі 152-міліметрової артилерії – Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.