Бойовики могли захопити у полон трьох людей під Сєвєродонецьком - поліція

Бойовики могли захопити у полон трьох людей під Сєвєродонецьком - поліція
Між селищами Боброве та Борівське в полон бойовиків могли бути захоплені троє чоловіків, які їхали в автомобілі, виявленому на узбіччі дороги.

Про це начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Луганській області Тетяна Погукай повідомила на своїй сторінці в Facebook, - пише Новое Время.

11 березня 2017 року о 23.00 до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі об'їзної дороги між селищами Боброве та Борівське біля міста Сєвєродонецьк виявлений автомобіль Ford Transit Connect білого кольору у відкритому стані. За попередньою інформацією, на ньому їхали три людини – батько з сином (51 рік і 31 рік) і 23-річний хлопець.

"Чоловіки були одягнені в камуфлирований одяг. Доля їх в даний час невідома. На зв'язок вони не виходять. За однією з версій поліції – чоловіки захоплені в полон членами диверсійної розвідувальної групи бойовиків", – написала Погукай.

Раніше повідомлялося, що зниклі раніше в зоні антитерористичної операції в Донбасі двоє українських військових потрапили в полон проросійської терористичної організації "ЛНР".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовики могли захопити у полон трьох людей під Сєвєродонецьком - поліція
13 березень, 2017, 00:54