Волинянок кличуть до маскувального підрозділу

Волинянок кличуть до маскувального підрозділу
У грудні 2016 року розпочав другий рік своєї діяльності Володимир-Волинський маскувальний підрозділ.

За два місяці напруженої роботи до 111 маскувальних костюмів, виготовлених минулого року, додали ще двадцять один, – пише Місто вечірнє.

Діана Шевчук, організатор і керівник підрозділу, висловлює вдячність всім, хто причетний до діяльності підрозділу. Зокрема ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» виділило достатню кількість дерев’яних брусків, із яких змайстрували робочі станки. На цих станках невелика група жінок в’яже маскувальні костюми і сітки.

Зараз підрозділ збирається виготовляти кольорові (весняно-літнього забарвлення) маскувальні сітки і костюми. Потрібні 30-40-літрові ємності, у яких фарбуватимуть тканину, поки що їх немає, тому підрозділ просить про допомогу.

Крім того, всіх охочих просять долучитися до плетіння сіток та костюмів, адже робочих рук не вистачає. Проблемою є і те, що для придбання сітки, тканини, фарби потрібні чималі кошти. Отож, нині всі небайдужі люди повинні допомогти чим можуть, бо ж біда загальнонародна, і ціна нашої байдужості надто висока.

Підрозділ продовжує збирати для відправки на завод пластикові кришечки, необхідні для виготовлення протезів пораненим бійцям. Усі пропозиції і побажання будуть з вдячністю прийняті. Контактний телефон 063-62-26-659.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянок кличуть до маскувального підрозділу
13 березень, 2017, 08:59