Приват24 стає кишеньковим банком мільйонів українців*

Приват24 стає кишеньковим банком мільйонів українців*
Смартфони та гаджети - одне з сучасних джерел одержання інформації. Вони розвивають і соціальні медіа, і українці завдяки їм звикли до користування інтернет-банкінгом. Аналітики прогнозують, що в майбутньому звичайних банків вже не буде.

На сьогодні понад 5,5 млн клієнтів користуюються мобільним додатком Privat24, понад 10 млн клієнтів застосовують онлайн - платформу ПриватБанку - Приват24.

“Українці щодня активніше опановують фінансову грамотність незалежно від віку, адже переваг надзвичайно багато. Зручно тепер мати весь ПриватБанк у своєму смартфоні та користуватися ним цілодобово, без вихідних. Із усіх мобільних додатків ПриватБанку Приват24 - найулюбленіший у клієнтів. Тим, хто ще не спробував, раджу завантажити та самому оцінити всі переваги в користуванні. Як то кажуть, ліпше один раз побачити, ніж декілька разів почути”, - відзначає заступник директора ПриватБанку на Волині Вікторія Корнієнко.

Завантажити мобільний додаток Приват24 можна в Appe Store або Google Play. Зареєструватися в Приват24 просто на сайті www.privat24.ua або безпосередньо через додаток, натиснувши “Реєстрація” на головному екрані.

Його популярність щодня зростає, бо безпечний у користуванні й можна використовувати Wi-Fi у громадських місцях для роботи з Приват24. Додаток шифрує дані, що передаються в банк та приймаються з серверів фінансової установи. Рахунки та гроші завжди в безпеці.

Навіть якщо якийсь спритник викраде телефон, то грошима потерпілого не зможе скористатися - для входу в додаток потрібно ввести пароль від Приват24. У разі тривалої відсутності активності - він автоматично вийде з акаунту та знову запитає пароль. Про згубу телефона потрібно відразу оперативно повідомляти співробітника банку за цілодобовим номером 3700 (безплатно з усіх номерів мобільних операторів). Оскільки номер використовується для проведення банківських операцій, тому на ньому тимчасово відключать приймання команд. Після поновлення номера користувачеві залишається повідомити банк.

За допомогою додатку можна зв’язатися зі співробітником банку за чотирма способами, і все - за один клік:
написати в чат;
написати лист у банк;
зателефонувати у банк через Skype;
за допомогою звичайного телефонного дзвінка.

За допомогою Приват24 можна перевіряти баланс за картками в мережі реального часу, оплачувати мобільний, переказувати гроші друзям і близьким, купувати квитки на транспорт. Головне, що він працює з картками будь-якого банку України. А ще додаток можна використовувати без реєстрації в Приват24.

За допомогою будь-якої банківської картки можна поповнити рахунок мобільного телефону, зазначивши номер самостійно чи обравши його з телефонної книги.

Основні команди SMS-банкінгу також доступні для введення логіна та пароля. Можна ознайомитися з усіма функціями додатку, натиснувши “Демо” на екрані входу. Для керування своїми рахунками потрібно зареєструватися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.