Ківерцівські торгівці перекрили вулицю. ФОТО. ВІДЕО

Ківерцівські торгівці перекрили вулицю. ФОТО. ВІДЕО
Декілька десятків підприємців ківерцівського ринку 1 листопада перекрили міські вулиці.

Про це йдеться на сайті «Ківерці. Неформатний сайт міста».

Протестувальників обурило рішення Ківерцівського міськвиконкому про перенесення так званого «четвергового» ринку з вулиці 17 Вересня на пустир між цехами колишнього механічного заводу.

Зокрема, вони не вдоволені облаштуванням місця. За словами підприємців, міська влада на новому місці не створила належних умов для торгівлі (бруд, каналізаційні ями, залізнична колія та переїзд).

Тож, 1 листопада торгівці прийшли до мерії та вимагали у голови міста Володимира Жгутова тимчасово дозволити торгівлю на старому місці та належним чином облаштувати нове.

Мер запросив їх до свого кабінету та повідомив їм, що не може дозволити торгівлю на попередньому місці. Хоча і визнав, що умови нового місця не відповідають потребам.

Відтак, підприємці ринку вирішили вдатися до короткочасного перекриття вулиць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підприємці не дуже праві. реально вони перекривають вулицю і проїзжу частину створюючи фактично в четверг стихійний ринок, після якого купа сміття розноситься по ківерцях, не раз це бачив, а головне, там через цю вулицю їздять люди на залізничний вокзал, так розвішані знаки, є схема руху, і для не місцевих це інколи стає дивом - цей тіпа ринок посеред дороги, а хтось і на поїзд поспішає - шукай, як доїхати!
Відповісти
Продавці (власники) живуть, як сири в маслі. Більшість з них знаю.Хай не прибіднюються.Краще б прибирали за собою гарненько, після своїх стихійних ринків. А то, як смерч пройшов.Вандали. Гнати їх далеко, аж за Ківерці.
Відповісти
Останні новини
Ківерцівські торгівці перекрили вулицю. ФОТО. ВІДЕО
02 листопад, 2012, 14:06