В авто п’яного волинянина на Закарпатті знайшли зброю

В авто п’яного волинянина на Закарпатті знайшли зброю
В автомобілі Citroen C5, за кермом якого перебував 32-річний житель Ковель, закарпатські поліцейські виявили травматичний пістолет, телескопічний кийок та ніж.

Ці предмети вилучили та направили на експертизу. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомили у відділі комунікації поліції Закарпаття.

У Свалявському районі патрульні зупинили для перевірки автомобіль Citroen C5 іноземної реєстрації. Як повідомили у патрульній поліції, про цю машину поінформував небайдужий громадянин. Мовляв, на автодорозі між селами Солочин та Поляна їде автомобіль, водій якого створює аварійну ситуацію й може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. За кермом іномарки перебував 32-річний житель Ковеля. Медосвідчення в лікарні показало в крові водія більше 2 проміле алкоголю, про що було складено відповідний акт.

Окрім того, під час перевірки документів у салоні автомобіля правоохоронці побачили під водійським сидінням зброю.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. З салону автомобіля поліцейські вилучили травматичний пістолет із маркуванням АТМАСА, телескопічний кийок та ніж.


Вилучені предмети направлено на експертизу. Автомобіль помістили на штрафмайданчик Свалявського відділення поліції.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 263 Кримінального кодексу України (Носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

Розслідування у справі триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.