Міжнародний турнір з єдиноборств у «ПортCity»: фотозвіт

Міжнародний турнір з єдиноборств у «ПортCity»: фотозвіт
У ТРЦ «ПортCity» відбувся міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «MMA PRO UKRAINE – 9: Битва хрестоносців».

12 березня на арені розваг «Generator City» у двобоях зійшлися 24 найсильніші спортсмени з України та Білорусі, - повідомили в адміністрації центру.

У ТРЦ «ПортCity» відбулися грандіозні професійні змагання зі змішаних єдиноборств, організовані спортивним клубом «Воїн», мережею кафе та ресторанів «Базилік», рекламною агенцією «Аполінарія» та підприємством «Патріот Агро». Участь у турнірі взяли представники різних міст України та Білорусі. 24 бійці у різних вагових категоріях показали не тільки технічні поєдинки, але й справжнє шоу.

Переможцями у двобоях стали: Іван Вульчин з Івано-Франківська (70,3 кілограма), Іван Андрущенко з Миколаєва (61,2 кілограма), Андрій Гриценко з Києва (70,3 кілограма), Вусал Ахмедов з Миколаєва (57 кілограмів), Олександр Горшечник з Кам’янця-Подільського (70,3 кілограма), Микола Синяков з Миколаєва (понад 93 кілограми), Денис Виговський з Кривого Рогу (84 кілограми), Максим Пашков з Кам’янця-Подільського (70,3 кілограма), Олександр Плетенко з Харкова (61,2 кілограма), Дмитро Мартинюк з Луцька (84 кілограми), Андрій Ковальов з Миколаєва (понад 93 кілограми).

Головною подією змагань став поєдинок за звання тимчасового чемпіона України з ММА в напівлегкій вазі. За цей титул боролися спортсмен із Чернівців Юрій Чобука та представник Харкова Владислав Затирка. За рішенням суддів перемогу у двобої здобув Юрій Чобука, який і отримав чемпіонський пояс.

Павло Березюк
ділиться традиційним фотозвітом з заходу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПортCity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міжнародний турнір з єдиноборств у «ПортCity»: фотозвіт
13 березень, 2017, 17:55