Як у Луцьку відзначать День добровольця. Перелік заходів

Як у Луцьку відзначать День добровольця. Перелік заходів
У Луцьку відбудеться низка заходів, приурочених Дню добровольця, який відзначають завтра, 14 березня.

Зокрема у відділі інформаційної роботи муніципалітету повідомили, що на 10:00 у Свято-Троїцькому кафедральному соборі планується молебень та вручення нагород добровольцям-учасникам АТО та волонтерам.

Також відбудуться такі заходи:

11:00 – панахида та покладання квітів до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України» з нагоди Дня українського добровольця (Театральний майдан).

11:30 - автопробіг за маршрутом: Театральний майдан – вулиця Градний Узвіз – вулиця Паркова – проспект Волі – вулиця Рівненська – село Гаразджа (міське кладовище) – вулиця Рівненська – проспект Відродження – проспект Молоді – проспект Соборності – проспект Перемоги – вулиця Шопена – проспект Волі – Театральний майдан від ГО «Військові капелани Волині».

Окрім того, у відділі інформаційної політики ОДА повідомили, що о 12:00 розпочнеться відзначення в області Дня українського добровольця у Волинському краєзнавчому музеї. Також із 12:00 триватиме проведення екскурсій, присвячених добровольцям, в експозиції музею «Герої не вмирають», і відбудеться зустріч з добровольцями та волонтерами – волинянами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку відзначать День добровольця. Перелік заходів
13 березень, 2017, 18:16