УДАР на виборах міг підтримати Грицюка

УДАР на виборах міг підтримати Грицюка
Партія УДАР готова була підтримати на виборах висуваннця «Батьківщини» на 23 виборчому окрузі з центром у Маневичах Анатолія Грицюка – за умови, що «Батьківщина», у свою чергу, підтримає висуванця УДАРу Олександра Киричука на 19 виборчому окрузі з центром у Володимирі-Волинському.

Про це під час круглого столу у Луцьку повідомив заступник голови виборчого штабу Об’єднаної Опозиції «Батьківщина» Олександр Пиза.

«Від УДАРу була пропозиція підтримати Грицюка, якщо узгоджений кандидат від нас зніметься по Володимиру-Волинському». – розповів Пиза.

«На що ми відповіли, що Володимир-Волинський округ відійшов по квоті ВО «Свобода», тому ми не маємо змоги на це впливати», - додав Пиза.

Пиза вважає, що кандидат від Об’єднаної Опозиції «Батьківщина» на виборчому окрузі № 21 Ігор Гузь показав достойний результат. Нагадаємо, Гузь як член «Батьківщини», до злиття «Батьківщини» і «Фронту Змін» був, як і Пиза, членом «Фронту Змін».

Натомість «три інші кандидати на округах були визначені не зовсім відповідально», - вважає Пиза.

Розрахунок на тотальну підтримку кандидатів тільки через те, що вони представники «Батьківщини», був неправильним. Я особисто як заступник начальника штабу інформував по це у Києві», - сказав Пиза.

Нагадаємо, що висуванці «Батьківщини» на одномандатних округах – Анатолій Грицюк, Роман Карпюк і Петро Кравчук – програли мажоритарну гонку. Щоправда штаб Карпюка оскаржує результати, заявляючи, що їх було сфальсифіковано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чесна і правильна позиція пана Пизи, тільки трохи зам'яко. В перекладі з пизівської дипломатичної мови на звичайну мову його повідомлення звучить так: усі знали, що кандидати-мажоритарники погані, і лучани, і партія. Але ніхто з парткерівництва нічого не хотів слухати (або робили вигляд). Лучани не лохі. Результат відомий. Ось така житуха, мля
Відповісти
Молодець Пиза! Чесно визнав Грицюка повною бездарністю та ні на що неспроможним! Геть Грицюка з Батьківщини! Підтримую в цьому Пизу
Відповісти
Гарно. Красиво. Але пізно. А Луцьк обєднана опозиція однозначно злила Палиці. Не просто "помилилася з кандидатом", а продала з потрохами. Причому на найвищому рівні. (Для всіх хто на мене накинеться - на виборах голосував за Батьківщину).
Відповісти