Лучанка виборола «золото» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Лучанка виборола «золото» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу
Лучанка Оксана Гронович завоювала золоту нагороду у сумі триборства у ваговій категорії 52 кілограми на Третьому чемпіонаті Європи серед юніорів з класичного пауерліфтингу, що зараз триває у Тістеді у Данії.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

У присіданні Гронович з результатом 110 кілограмів виборола срібло. У вправі жим лежачи результат у 72,5 кг приніс спортсменці золото. Не було рівних лучанці і у тязі, де з другої спроби вона зафіксувала результат 157,5 кг. Зазначимо, Гронович встановила рекорд України в тязі та виконала норматив Майстра спорту України міжнародного класу у сумі триборств – 340 кг.

Другою у категорї 52кг стала шведка Ребека Карлсон. Бронзова нагорода дісталася представниці Нідерландів Деві ван дер Ґойтен.

«Виступом Оксани я більш, ніж задоволений. Те, що не добрала у присіданні, вона з лихвою компенсувала в двох інших вправах. Були технічні помилки у присіданні, трішки нервувалась, бо виступала без мене. Та найголовніше, що вона стала чемпіонкою Європи серед юніорів та побила рекорд України. Вона боєць і зробила все правильно», - розповів Заслужений тренер України Олег Хом’як.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка виборола «золото» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу
13 березень, 2017, 19:22