У Центральному парку Луцька розчищають меліоративні канали. ФОТО

У Центральному парку Луцька розчищають меліоративні канали. ФОТО
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки тривають роботи з розчистки меліоративних каналів, уже розчищено близько 2 км.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

На реалізацію цього проекту з державного бюджету виділено 600 тисяч гривень. Виконавець робіт – товариство «Стирагробуд».

Після завершення розчистки територію навколо каналів обіцяють розрівняти, а зайвий грунт вивезти. У наступному ж році планується на цій території провести благоустрій – висадити дерева та кущі, засіяти траву.

За словами луцького мера Миколи Романюка, «цим проектом ми вирішили проблему підтоплення парку, перш за все правої частини біля входу на центральну алею. Проблема в тому, що система зливових вод споруджена так, що всі дощові води йшли з вул. Глушець у центральний парк і підтоплювали його. Тепер, через ці канали вода бігтиме прямо у Стир».

Міський голова зазначив, що основні роботи по розчистці каналів виконані. Однак, є певні нюанси у правій частині парку, де є канали меншого об’єму вздовж алейок і доріжок. «У наступному році, якщо будуть кошти, то ми і там такі роботи виконаємо», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Центральному парку Луцька розчищають меліоративні канали. ФОТО
02 листопад, 2012, 15:07