Лобода поскаржилася російським ЗМІ на українців

Лобода поскаржилася російським ЗМІ на українців
Співачка Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапівіна поскаржилися на українців в ефірі російського Першого каналу.

Там вони назвали побиття знімальної групи телеканалу 1+1 спланованою провокацією самих журналістів, – пише ТСН.

Росіянам продемонстрували частину сюжету з 1+1 про події біля будинку співачки. Крапівіна наголосила, що інцидент стався, коли Лободи не було в країні, а сама продюсер була зайнята і нібито не встигла вчасно зреагувати на ситуацію. А після, мовляв, обурилася на те, що журналісти начебто розголосили адресу Лободи.

«Наш охоронець, який був один, він просто забрав камери. Цей факт дійсно був. Видалив матеріали і одразу ж їх повернув. Те що відбулося далі, на жаль, після того, як вони опублікували адресу Світлани, зробили його надбанням громадськості, знаючи, що в країні ми весь час наражаємося на погрози з боку радикалів – звичайно, в мене це викликало величезну кількість емоцій. І те, що я розлютилася і дозволила собі досить грубо їй парирувати – мені за це ніяково, але я не шкодую про це», – заявила Крапівіна.

Варто зазначити, що самі журналісти заявляють, що охоронець побив їх. Коментуючи цей інцидент, продюсер і заявила, що журналісти самі влаштували таку провокацію, також, що команда співачки «в країні весь час наражається на погрози з боку радикалів».

«Це все було якраз перед концертом – за три дні. Ми, в принципі, очікували, що будуть провокації, але ми думали, що вони будуть на самому концерті», - заявила сама Лобода.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гнати козу з україни!!!!!!
Відповісти
це тебе козла - треба гнати, ти про свободу слова, чув що небудь? Чи ми маємо всі мовчати і пороху дифірамби співати? чи мовчки слухати про те як у нас все добре?
Відповісти
Останні новини
Лобода поскаржилася російським ЗМІ на українців
14 березень, 2017, 09:02