У Володимирі зволікають із початком зведення житла для військових

У Володимирі зволікають із початком зведення житла для військових
У Володимирі-Волинському через бюрократичні перепони може затягнутися добудова 44-квартирного будинку для військовослужбовців.

Із 10 березня підрядна фірма, що виграла тендер, планувала вже приступити до роботи, проте справа затягується, - повідомляє Район. Володимир-Волинський.

За інформацією видання, місцеві енергетики не дають дозволу підключити електроенергію, яка необхідна для виконання будівельних та ремонтних робіт.

«У 1995 році земельна ділянка, на якій розташований недобудований будинок, була віддана в постійне користування КЕЧ. У 2008 році не було ніяких проблем з підключенням електроенергії на будівельний майданчик. Тоді підрядна фірма уклала договір з енергетиками і будівельники приступили до роботи. Тобто, жодних проблем не було. Нині ж замовник робіт той самий, постачальник електроенергії також той самий, проте інший підрядник. Саме тому є проблема з підключенням електроенергії на будівельний майданчик. Енергетики посилаються на постанову, де прописаний цілий перелік заходів стосовно того, що необхідно для того аби підключити електроенергію.

В цьому випадку енергетики пояснюють, що слід укласти договір поруки – підрядник із замовником. Одним словом, вся проблема в тому, що змінився підрядник. Підрядник повинен взяти землю в оренду в КЕЧ. Останні ж, в свою чергу, не мають права надати цей клаптик землі в оренду, бо вона в них знаходиться у постійному користуванні…І таке замкнене коло», - пояснив ситуацію начальник управління ЖКГ та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук.

Щоб вирішити цю проблему, міські чиновники звернулися до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Окрім того, питання добудови 44-квартирного будинку у Володимирі – на постійному контролі у прем’єра Володимира Гройсмана. Як тільки владнають проблему з підключенням електроенергії - розпочнуться роботи з добудови житла для військових.

Нагадаємо, на добудову 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському уряд передбачив понад 10 мільйонів гривень. Будинок планують здати вже цьогоріч, на Покрову.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о, я ще там по стройці бігала)))))))) скільки ж то вже років тягнеться. бейсбол поряд грали. і ніхто не сварив
Відповісти
Останні новини
У Володимирі зволікають із початком зведення житла для військових
14 березень, 2017, 11:05