Ми не граємо в політичні ігри, - депутат Собуцький

Ми не граємо в політичні ігри, -  депутат Собуцький
У відповідь на заяву волинського депутата Анатолія Вітіва про те, що він буде піднімати питання про недовіру губернатору Гунчику на позачерговій сесії, представники волинського Штабу блокади зробили офіційну заяву.

Позицію активістів озвучив депутат Луцької міськради Микола Собуцький, - пише Волинь24.

«Позиція Штабу блокади така: ми не граємо в політичні ігри. Наші основні вимоги: щоб обласна рада підтримала звернення із вимогами, які вчора прийняли активісти. Хлопців вже відпустили, але лишилася вимога звільнити усіх одіозних керівників правоохоронних органів: Авакова, Амброськіна, Грицака, керівника антитерористичної операції. Також – підтримка закону про тимчасово окуповані території, який забороняє переміщення товарів між лініями розмежування і – визнання війни війною», – заявив Собуцький.

Також він порадив політикам, які вирішили використати ситуацію для дискредитації голови ОДА Володимира Гунчика «політичні амбіції відставити в бік».

«Ми будемо присутні на сесії, висловимо свою позицію і будемо її відстоювати. Ми вчора прийшли не для того, щоб знімати Гунчика. Ми прийшли захистити хлопців, яких жорстоко побили і «запакували», – нагадав активіст.

На запитання, чи будуть блокувати ініціативу депутатів у разі, якщо ті все-таки піднімуть питання про висловлення недовіри Гунчику, Микола Собуцький запевнив, що конкретних планів в активістів немає.

«Ми не працюємо за замовним сценарієм, тому спрогнозувати наші дії важко. Все залежить від позиції людей – добровольців, учасників АТО», – сказав Собуцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ми не граємо в політичні ігри, - депутат Собуцький
14 березень, 2017, 12:40