На вулицях Нововолинська встановлять додаткові відеокамери

На вулицях Нововолинська встановлять додаткові відеокамери
Поліція погодила з міською владою план на облаштування у Нововолинську додаткових камер відеонагляду.

Про це в інтерв’ю виданню Буг заявив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділу поліції Андрій Литвин.

За його словами, на цей час працівники поліції обстежують Нововолинськ, аби визначити місця та вулиці, де необхідно встановити відеокамери.

«Незабаром складемо вже проект, точно вкажемо, де було б корисно розташувати відеонагляд, винесемо цей план на розгляд, звернемося до Нововолинської міськради для залучення коштів на реалізацію. Думаю – це дасть позитивний результат. Добре було б добитися того, щоб у Нововолинську вистановили більше п’ятдесяти камер. Зрештою, на дачних масивах, центральних вулицях, автодорогах», - каже Литвин.

Він розповів про випадок у Нововолинську, коли за допомогою встановлених відеокамер виявили факт вчинення крадіжки. На місце події відразу скерували групу реагування патрульної поліції, яка затримали злодія на місці з речовими доказами.

«Отож, все дає свій позитив. Якщо встановимо багато камер, то буде вирішуватись питання про призначення відповідальної особи, яка цілодобово спостерігатиме за містом через систему відеонагляду, оцінювати ситуацію і в разі чого скеровувати наряди. Всі нормально розвинуті країни таку практику використовують давно, на рахунок технічного забезпечення мають хороший результат», - заявив Литвин.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На вулицях Нововолинська встановлять додаткові відеокамери
14 березень, 2017, 19:43