Veda-party: як незвично розважалися лучани

Veda-party: як незвично розважалися лучани
Нещодавно у антикафе «Innerspace» лучани розважалися на вечірці Veda-party. В честь Міжнародного дня весни – 8 березня, організаторка Ashoka Devi Dasi та її друзі вкотре об'єднали творчість, культуру та релігію в єдине ціле.

Ведична культура – це любов до Крішни, навколишнього світу, оспівування Бога в мантрах, шанобливе ставленні до гостей, а також безкінечна любов усього, що робить людину щасливою.

Першим особливим етапом вечірки стала жіноча примірка сарі – традиційний індійський одяг від 4 до 9-ти метрів завдовжки. Розмаїття такого незвичного вбрання дозволило лучанкам обрати сукні і за настроєм, і за смаком.

Поряд з таким ритуалом, в сусідній кімнаті креативного простору, представники ведичної культури у Луцьку грали на фісгармонії (традиційний індійський інструмент) та мриданзі (барабан) композицію Харе Крішна – Маха-мантра. Лучани возвеличували щиру любов до свого віросповідання, усміхаючись серцем.

До представлення східної культури долучилася й арт-ведуча – Наталія Котюк, яка розкішно керувала святом, змусивши всіх гостей «облишити усі проблеми та погані думки за дверима». Вона «занурила» не лише жінок, а й чоловічу аудиторію до теплої атмосфери з присмаком любові, щастя та благословення. «Релігія може бути не нудною, а наповненою веселощами», – наголошувала вона.

Але свято тільки починалося. Творчий майданчик «Innerspace» приборкала юна красуня-танцівниця Калінді.

Ну і як же без любові? Ashoka Devi Dasi та її чоловік поділилися секретами щасливого подружнього життя, в якому гармонійно поєднуються кохання один до одного: жінка – берегиня сімейного вогнища, а чоловік – головний у сім'ї.

Не менш прекрасною частиною вечора була імпровізована казка. Активну участь взяли не лише діти, а й дорослі. Малеча перевтілювалася в котиків, корівок та птахів.

З-поміж ще одних приємнощів цієї тусовки був ярмарок. Смачна та вишукана, солодка та солона, різнобарвна та естетична, а найголовніше – вегетаріанська їжа, немов додала родзинку на величезний «торт» – Veda-party.

На завершення яскравого вечора індійською крапкою стала фотозона для гостей і улюблені мантри, шалені танці та позитивні враження лучан, які пізнавши культуру, завели й нових друзів.

Текст – Катерина Лащук
Фото – гостей та Дмитра Тетеріна

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку Volkswagen збив школяра
15 березень, 2017, 11:29
Veda-party: як незвично розважалися лучани
15 березень, 2017, 11:23