У центрі Луцька викопали міну часів Другої світової

У центрі Луцька викопали міну часів Другої світової
У Луцьку на проспекті Грушевського під час земляних робіт виявили предмет, схожий на мінометну 50-міліметрову кулю періоду Другої світової війни.

Знахідку для подальшого знищення вилучили співробітники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуації, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, 14 березня близько 15 години до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 23-річного місцевого мешканця, який розповів, що під час виконання земельних робіт на проспекті Грушевського виявив предмет, зовні схожий на снаряд часів Другої світової війни.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та співробітники ДСНС. Поліцейські забезпечили охорону місця події.

Правоохоронці з’ясували, що виявлений предмет – це, ймовірно, мінометна куля часів Другої світової війни, калібром 50 мм, довжиною 24 см.. Знахідку вилучили працівники ДСНС з метою подальшого знищення. Загрози для громадян немає.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грушевського перенесли в центр????
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька викопали міну часів Другої світової
15 березень, 2017, 13:06