Забрали навіть орден: на Волині обікрали дім матері Героя

Забрали навіть орден: на Волині обікрали дім матері Героя
У Нововолинську невідомі обікрали будинок матері загиблого у Луганській області бійця Андрія Комаристого, не погребували навіть спортивними нагородами військового та орденом «За мужність», яким його нагородили посмертно.

Інцидент трапився з 7-го на 8-ме березня, – пише БУГ.

Жінка повернулася з Польщі вранці 8 березня і побачила розбите скло у вікні будинку. Усередині всі речі були перевернуті, полиці поламані, сейф злочинці вирвали зі стіни і забрали з собою. З дому винесли телевізор, ювелірні вироби та інші речі. Злодії пробралися також в літню кухню, зламавши замок в дверях.

«Забрали медалі за спортивні досягнення, що належали сину. Зникли його нагороди, орден «За мужність», – розповіла Валентина Бричук.

Андрій був талановитим спортсменом, неодноразово відстоював честь міста на турнірах з гандболу. Для мами загиблого викрадені речі – це не просто нагороди. Ці відзнаки були надзвичайно важливі для Валентини Бричук та її близьких.

Відразу наступного дня мама загиблого бійця повідомила про крадіжку правоохоронцям. У її будинку на вулиці Заводській зникло речей на суму 28 тисяч гривень. Як було встановлено, злодії працювали з 23:00 до 01:00. Є люди, які бачили чоловіків пізно ввечері біля дому Валентини Бричук. Сама ж жінка впевнена – пробратися на територію подвір’я могла особа, яка вже тут була раніше або живе поруч. Зловмисники знали про її відсутність.

«Якщо вам відомо про місце знаходження викрадених речей або володієте будь-якою інформацією про осіб, які могли вчинити злочин, звертайтеся за телефоном 102», – йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Забрали навіть орден: на Волині обікрали дім матері Героя
15 березень, 2017, 16:52