Сини яких чиновників стали народними депутатами?

Сини яких чиновників стали народними депутатами?
На виборах до Верховної Ради у мажоритарних округах перемогла ціла низка кандидатів, які є близькими родичами високопоставлених чиновників.

Їх список подає журнал Фокус.

Отож, до парламенту пройшли:

Батько голови Держмитниці Ігоря Калетника, нардеп-регіонал Григорій Калетник, самовисуванець у 18-му окрузі з центром у Іллінцях (Вінницька область).

Двоюрідна сестра голови Держмитниці Ігоря Калетника Оксана Калетник, самовисуванець у 16-му окрузі з центром у Ямполі (Вінницька область).

Син прем'єр-міністра Миколи Азарова Олексій Азаров, висуванець від Партії регіонів у 47-му окрузі з центром у Слов'янську (Донецька область).

Сестра глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, нардеп-регіонал Юлія Льовочкіна, кандидат у 6-му окрузі в Феодосії (Крим).

Брат міністра МНС Віктора Балоги Павло Балога, висуванець від партії «Єдиний центр» у 71-му окрузі з центром у Хусті (Закарпатська область).

Двоюрідний брат міністра МНС Віктора Балоги Василь Петьовка, висуванець від партії «Єдиний центр» у 72-му окрузі з центром у Тячеві (Закарпатська область).

Син генпрокурора Віктора Пшонки (на фото) Артем Пшонка, висуванець від ПР у 81-му окрузі з центром у Токмаку (Запорізька область).

Чоловік виконувача обовязки київського голови Галини Гереги Олександр Герега, самовисуванець в 192-му окрузі з центром у Дунаївцях (Хмельницька область).

Брат губернатора Харківської області Михайла Добкіна Дмитро Добкін, висуванець від ПР у 178-му окрузі з центром у Балаклеї (Харківська область).

Пасинок голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва Артем Семенюк, висуванець від ПР у 204-му окрузі з центром у Хотині (Чернівецька область).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кумовство і сватовство процвітає!!!
Відповісти
ВР превращается в семейный клуб.
Відповісти
Останні новини
Сини яких чиновників стали народними депутатами?
03 листопад, 2012, 08:50