У Кварцяного закінчився контракт із «Волинню»

У Кварцяного закінчився контракт із «Волинню»
Контракт головного тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного з клубом підійшов до кінця.

Про це повідомляє Sport Arena.

Термін угоди Кварцяного з клубом минув наприкінці минулого року, і останні місяці наставник тренує «Волинь» без контракту. На цей час Кварцяний чекає початку переговорів з клубом щодо нової угоди, але поки що вони не стартували і точно невідомо, коли саме почнуться.

При цьому ситуація ускладнюється фінансовими проблемами «Волині» - борги по зарплаті перед нинішніми гравцями та тренерами досягли шести місяців.

Також не додає оптимізму і той факт, що у клубу – великі борги перед колишніми гравцями, які вже виграли у хрестоносців суди і чекають грошей, яких поки немає. Через це «Волині» загрожує зняття очок або навіть зниження в класі.

Відзначимо, що 63-річний Віталій Кварцяний - легендарна особистість для «Волині». Він тренував команду в 1988-90, 1994-96, 2000-11 роках, а також з 2013 року до нинішнього часу. Крім того, з літа 2013-го він же є і президентом «Волині».

У цьому сезоні справи у луцької команди в Прем’єр-лізі йдуть не вельми добре: команда після 21 туру перебуває на передостанньому, 11-му місці в таблиці, випереджаючи лише «Дніпро», з якого по ходу сезону вже зняли 12 очок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.