Луцька фірма за рік виграла у тендерах майже 200 мільйонів державних гривень

Луцька фірма за рік виграла у тендерах майже 200 мільйонів державних гривень
Протягом року компанія «Луцьксантехмонтаж» перемогла у тендерах на загальну суму 198,07 мільйона гривень.

Таку інформацію оприлюднив журнал Forbes.Україна в рамках рейтингу «Тендерні чемпіони». Видання систематизувало інформацію загальнодержавного порталу «Державні закупівлі».

В результаті «Луцьксантехмонтаж» зайняв 76 місце у рейтингу приватних компаній України, які вигравали тендери у 2012 році. Загальна сума виграних тендерів – 198,07 мільйона гривень.

Перше місце у цьому рейтингу зайняла компанія «Електроналадка», яка за рік виграла тендерів на загальну суму 3 мільярди 191 мільйонів 88 тисяч гривень. Неофіційно власником цієї компанії вважається Рінат Ахметов.

Цікаво, що рейтинг журналу Forbes.Україна включає не тільки найбільші компанії-переможці тендерів, а й бізнесменів-переможців. У цьому рейтингу Віктор Чорнуха – голова наглядової ради «Луцьксантехмотажу» - на 45 місці. Автори рейтингу йому «приписали» тільки 174, 47 мільйона гривень загальної суми перемог у державних тендерах.

У рейтинг потрапили ще двоє волинських бізнесменів – співвласники групи компаній «Континіум» Ігор Єремеєв та Степан Івахів, які зайняли у рейтингу 69 і 70 місця. Фірми, власниками яких є ці двоє, у 2012 році навигравали у держави тендерів на 110 мільйонів 76 тисяч гривень.

Перше місце у рейтингу Forbes.Україна зайняв син президента України Олександр Янукович. Його компанії у цьому році дістали право освоїти більше 9 мільярдів коштів держбюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви коли небудь грамотно навчитеся писати? Не виграли, а отримали замовлень на понад 200 млн.! А то по вашому, замовлення від держави - ​​це лотерея! :)
Відповісти
Не лотерея, а конкурс. А в конкурсі беруть участь і перемагають
Відповісти
Вообще-то не "отримали". а "придбали" за соответствующее вознаграждение в виде откатов.
Відповісти
Останні новини
Луцька фірма за рік виграла у тендерах майже 200 мільйонів державних гривень
04 листопад, 2012, 09:26