На Волині «накрили» цех горілчаного фальсифікату

На Волині «накрили» цех горілчаного фальсифікату
В обласному центрі Волині припинено діяльність підпільного виробництва горілчаного фальсифікату.

Незаконний цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в двох приміщеннях одного з гаражних кооперативів м. Луцька, - інформує управління ГУ ДФС у Волинській області.


Відтак, під час обшуків правоохоронці вилучили 1088 літрів готової горілчаної продукції під виглядом відомих торгових марок вартістю 180 тисяч гривень, рідину з характерним запахом спирту, що використовувалась при виробництві фальсифікованої горілки в кількості 560 літрів вартістю 120 тисяч гривень, порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричний насос, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Окрім цього, оперативними співробітниками перед початком проведення слідчих дій зафіксовано факт завантаження горілчаного фальсифікату у легковий автомобіль з метою подальшого його транспортування та збуту.

Таким чином, вказані підакцизні товари зловмисники планували реалізувати через роздрібну торгівельну мережу Волинської області.

Транспортний засіб, який до того ж незаконно ввезений на територію України та експлуатувався по підроблених документах правоохоронцями також вилучено.

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 700 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.