В Україні запрацювали мобільні сервісні центри МВС

В Україні запрацювали мобільні сервісні центри МВС
В Україні з'явились пересувні сервісні центри МВС.

Вони надаватимуть громадянам послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

За словами Арсена Авакова, відсьогодні перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їхалися країною та надаватимуть послуги у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, що в Україні вже працюють 15 нових сервісних центрів МВС, до кінця року буде оновлено 50 центрів по всій Україні. Центри оснащені електронними чергами, зручними інформаційними системами, планшетами для оцінки якості обслуговування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.